We zijn een doe-het-zelfwerkplaats. We gaan er vanuit dat je de basistechniek onder de knie hebt en je ervaring redelijk actueel is. Als je niet zelfstandig met een techniek aan de slag kunt, kun je een van onze basisworkshops volgen. Of je kunt een technisch begeleider inhuren om voor of met jou het werk te drukken.

 

Op de werkvloer is van maandag tot en met donderdag technische begeleiding aanwezig Рieder met een eigen expertise. Daarnaast kun je op vrijdag en zaterdag rekenen op enkele kunstenaars en andere vrijwillige assistenten die bijstaan op de werkplaats. Onze technische experts kunnen je helpen opstarten, je tips geven over de toepassing van een techniek of bepaald materiaal en met je meedenken.

 

Als je voor de eerste keer komt, maak dan eerst telefonisch of per mail een afspraak met ons. We plannen dan een introductie met je in, voor toelichting over het atelier en onze workflow.

 

We zijn een milieuvriendelijke werkplaats. Dat wil onder andere zeggen dat we bij zeefdruk werken met inkt op waterbasis en geen terpentine gebruiken in de werkplaats. Wil je daar meer over weten, neem dan contact op met de technisch begeleider.