AiR expositie – ZEDZ & RAIO & KARUTA

Donderdag 20 december presenteert Zedz oftewel Ronald van der Voet zijn zeefdrukken met geometrische en abstracte beelden. Door middel van het proces van maskeren, het mengen van inkten en experimenteren met lagen, heeft Zedz een spannend oeuvre gecreëerd. Het getoonde werk is een mix van drie residenties in AGA LAB.

Daniel Rodriguez Hernandez, AKA Raio, is een grafisch kunstenaar uit Spanje en zijn werk omvat altijd de menselijke geest en gedrag. Het project in AGA LAB heet ‘Regenseizoen’. Daniel onderzoekt de reflectie en de schaduwzijde van mensen op hun sociale gedrag. Met zijn fotografische zeefdrukken van weerspiegelingen op het wateroppervlak representeert hij de neiging om alle duistere dingen te ontkennen in plaats van ze te omarmen en er meer van te leren.

Tijdens deze expositie nodigen we je ook uit om te komen spelen met de unieke kunstenaarsversie van het traditionele Karuta-spel. In het spel met tekstkaarten en gedichten is gebruik gemaakt van Japans/Nederlandse woorden voortkomend uit hun eeuwenlange samenwerking. Dit speciale project is ontwikkeld door Hannie van den Bergh, Jan van den Berg, Yasusyoshi Botan en Hirokiti. Edosanpu2020.com


Geplaatst

in

door

Tags: