DE REGELS VAN DE STUDIO

AGA LAB is een doe-het-zelf-werkplaats voor professionele kunstenaars, fotografen en ontwerpers. We willen iedereen een plek bieden waar je onder professionele omstandigheden aan het werk kunt.

SCHONE WERKPLEK

Als je hier ’s morgens komt werken, controleer dan eerst of de faciliteiten schoon zijn. Het team van AGA LAB probeert de werkplaats goed in de gaten te houden, maar het komt toch soms voor dat het niet goed is achtergelaten door de vorige gebruiker.

Houd er rekening mee dat je als gebruiker in onze doe-het-zelf-werkplaats zelf verantwoordelijk bent voor je meegebrachte materialen (papier, stof etc). Deze vergoeden wij niet. Dus test van te voren je prints op testmateriaal alvorens je echt aan de slag gaat.

Dit betekent dus ook dat je zélf verantwoordelijk bent voor het schoon afleveren van de materialen en faciliteiten (zeefdrukramen, textieltafel etc). Als dit niet is gebeurd brengen we € 25,- in rekening.

RESERVERINGSBELEID

Reserveer je plek op tijd via admin@agalab.nl of 020-625 21 86. Wij noteren je naam, je telefoonnummer en de tafel/techniek waar je gebruik van wil maken. Mochten er zich onverhoopt veranderingen voordoen, dan kunnen we jou ook bereiken.

Als je voor de eerste keer komt, maak dan eerst telefonisch of per mail een afspraak met ons. We plannen dan een introductie met je in, voor toelichting over het atelier en onze workflow.

Laat ons een dag (24 uur) vantevoren weten als je je reservering wilt veranderen of annuleren. Mocht je dit niet tijdig doen of niet komen opdagen, dan brengen we de halve of hele dag die je hebt gereserveerd in rekening.

SPECIALE VERZOEKEN

Als je een specifiek vraag of verzoek hebt, mail dan met de betreffende assistent:

SCHADE

Bij materiële en/of fysieke schade aan goederen en/of personen van AGA LAB en haar medewerkers, spreken wij voor het herstellen en/of vergoeden van die schade de veroorzaker – en/of degene die hiervoor aansprakelijk is – middels zijn/haar verzekering aan.