Knust in AGA LAB – zondag 30 oktober

Zondagmiddag 30 oktober vindt alweer de derde Knust & AGA LAB presentatie plaats: de twee nieuwste gestencilde publicaties die bij Knust/Extrapool zijn gemaakt, Work Holiday en (In)discernible
(Ir)regularities, worden gepresenteerd. Daarnaast zullen verschillende beeldmakers die ook bij AGA LAB hebben gedrukt een korte lezing geven over hun werk. De middag wordt afgesloten met een speciaal solo optreden van Mary Ocher.

WORK HOLIDAY JOAKIM DRESCHER

Gedurende de Work Holiday residency, 24 t/m 30 oktober, zal Joakim Drescher samen met Knust gaan werken aan een nieuw gestencild boek. Hij studeerde fine arts in Amsterdam aan de Gerrit Rietveld Academie, waar hij tevens onderdeel uitmaakte van het tape label So Obsolete Records en van de DIY publishing outfit Stalking Cat Editions met kunstenaar en illustrator Marie Boye Thomsen. Momenteel brengt hij zelf zijn boeken uit in zijn studio en bij drukwerkplaats Kld Repro.

(IN)DISCERNIBLE (IR)REGULARITIES

(In)discernible (Ir)regularities is een visueel onderzoek naar patronen als natuurlijke, theoretische en artistieke fenomenen. Tien ontwerpers en/of kunstenaars, die zich bezighouden met het ontwerpen van patronen of gebruik maken van patronen in hun werk, leveren een bijdrage aan dit boek: Rogier Arents, Koos Breen, Homa Delvaray, Hansje van Halem, Janneke Kors, Harmen Liemburg, Michiel Schuurman, Pinar & Viola, Wouter Venema, Bob Waardenburg.

MARY OCHER

Mary Ocher is een muzikant en kunstenaar uit Berlijn, bekend om haar verwonderende optredens en excentrieke stemgeluid. Samen met haar band Your Government is ze al te zien in Extrapool op vrijdag 28 oktober. Deze zondagmiddag komt Mary Ocher speciaal in AGA LAB een solo optreden geven.

AGA LAB


De Roos van Dekamaweg 7 Amsterdam
14:00-18:00
Vrijwillige bijdrage


Geplaatst

in

door

Tags: