Vijf Stadstekenaars in print – Crowdfunding kunsteditie

Het Amsterdam van de Stadstekenaars in limited edition! Stadsarchief Amsterdam en AGA LAB willen bij de tentoonstelling Stadstekenaars van Amsterdam (t/m 11 september 2016 nog te bezichtigen) een kunstmap uitbrengen: Vijf Stadstekenaars in print.

Vijf van de stadstekenaars hebben samen met de meesterprinters van AGA LAB (voorheen Amsterdams Grafisch Atelier) de best passende grafische technieken uitgezocht bij een van hun tekeningen. De kunstenaars zijn: Arie Schippers, Arja Hop, Dieuwke Spaans, Natasja Kensmil en Paul Klemann. De map bevat een set van vijf speciaal vervaardigde bladen grafiek (ets, diepdruk, digital fine art print, toyobo en zeefdruk) op A3-formaat in een gelimiteerde en gesigneerde oplage van 60. De kunsteditie kost €250,-.

We kunnen de kunsteditie alleen uitbrengen als voorinschrijvers samen met ons deze bijzondere kunsteditie willen verwezenlijken. Daarom zijn wij een voorverkoopcampagne gestart op het crowdfundingsplatform voordekunst.nl. Zo zijn kopers founders en zijn we samen voor de kunst! Doe met ons mee via: voordekunst.nl/projecten/4382


Geplaatst

in

door

Tags: